DOE MEE AAN DE NIPPUR MINDSHARE SESSIONS

WAT IS HET

Door MindShare Sessions biedt Nippur haar relaties de mogelijkheid te spreken over uitdagingen en innovatieve ideeën. De Sessions zijn een reeks van middagen over onderwerpen die relevant zijn voor de branche of het BI-vakgebied. Dit keer kozen wij voor het onderwerp ‘Predictive modeling’. Graag nemen wij u mee in de toepassingen van predictive modeling om in een aansluitende discussie van gedachten te wisselen over de (on)mogelijkheden van toepassing ervan. Graag horen we ook over ieders ervaringen of plannen op dit gebied.

We starten de middag met een korte inleiding in het vakgebied van predictive modeling. Ook als u hier op dit moment nog geen gebruik van maakt is dit een ideaal moment om te leren van ervaringen van anderen en de mogelijkheden hiervan te ontdekken. Heeft u zelf een case waarover u graag van gedachten wilt wisselen? Dan brengen wij deze graag in om daarover met de deelnemers van gedachten te wisselen.

WANNEER

27 september 2017
15:00-18:00 u

WAAR

Kantoor Nippur
Spoordonkseweg 7
5688 KB Oirschot

KOSTEN EN AANMELDEN

Deelname is gratis! Aanmelden voor deze sessie kan bij Yvonne Westerik: Yvonne.Westerik@nippur.nl. Vermeld de titel en datum van de sessie in het onderwerp van de e-mail.

VOOR WIE

Iedereen die geïnteresseerd is in data science en meer concreet het toepassen van predictive modeling.

WAAROM

MindShare Sessions zijn bij uitstek geschikt om experts van andere ondernemingen te ontmoeten en om met hen van gedachten te wisselen.

De sessies zijn interactief en bedoeld om best practices uit te wisselen, verkrijgen van nieuwe inzichten en aanleggen van nieuwe contacten. Het aantal deelnemers is beperkt om interactie te maximaliseren.

UW INSPANNING

• Doe mee aan deze 3 uur durende sessie
• Bereidheid tot delen van ervaringen