Business Intelligence

Business Intelligence wordt over het algemeen gezien als de verzameling theorieën, methodologieën, architecturen en technieken die ruwe data in betekenisvolle en bruikbare informatie omzetten ten behoeve van diverse bedrijfsdoelstellingen.

Lees verder

Datawarehousing

Nippur is voortdurend op zoek naar best practices waar het ontwerp en realisatie van een datawarehouse architectuur betreft. Met oog voor de behoeften van de klant en de regels en richtlijnen waar zo’n architectuur aan moet voldoen.

Lees verder

BI Strategie

Om de BI-functie in een organisatie te kunnen verbeteren is een BI-strategie zeer noodzakelijk. De BI-strategie levert het kader waarbinnen de BI-projecten kunnen worden uitgevoerd. Het kader dat leidend is en behulpzaam voor iedereen die met BI te maken krijgt.

Lees verder

BI Analyse & Rapportage

Een goede BI-oplossing begint bij een goed begrip van de organisatie, de branche waar ze deel van uitmaakt en begrip van de processen die zij heeft ontwikkeld om in de markt te kunnen acteren. Om dit begrip te ontwikkelen gebruikt Nippur een scala aan methoden en technieken.

Lees verder

Master Data Management

Nippur helpt organisaties bij het verbeteren van de data management functie. Aandacht voor data management is onontbeerlijk omdat het kunnen beschikken over goede informatie voor ondernemingen werkelijk van levensbelang is. Een business intelligence oplossing welke inzichten levert op basis van slechte informatie is feitelijk onbruikbaar.

Lees verder

Enkele van onze referenties