Routebeschrijving Nippur Zuid
Spoordonkseweg 7, 5688 KB Oirschot

Uit de richting Tilburg

Komende uit de richting Tilburg, volg snelweg A58 naar Eindhoven. Verlaat de snelweg bij afslag 8 – ‘Oirschot, Middelbeers’. Aan het einde van de afslag linksaf over het viaduct. Zie Oirschot voor meer details.

Uit de richting Eindhoven

Komende uit de richting Eindhoven, volg de A58 naar Tilburg. Verlaat de snelweg bij afslag 8 – ‘Oirschot, Middelbeers’. Aan het einde van de afslag rechtsaf. Zie Oirschot voor meer details.

Oirschot

Komend vanaf de A58 rijdt u nu op de Kempenweg. Bij de eerste en de tweede rotonde neem de tweede afslag (rechtdoor). Bij de derde rotonde (met de gekrulde metaal/betonnen constructie) neem de derde afslag (St. Jorisstraat).
Bij de T-splitsing rechtsaf (Gasthuisstraat).
Bij de volgende T-splitsing (wit kapelletje op de hoek) rechtsaf slaan (Spoordonkseweg).

 

 

Routebeschrijving Nippur Oost
Wageningsestraat 43, 6671 DA Zetten

Uit de richting Tiel

Komende uit de richting Tiel, volg snelweg A15 naar Nijmegen. Verlaat de snelweg bij afslag 37 – ‘Andelst’. Aan het einde van de afslag linksaf over het viaduct’ richting Zetten. Na het passeren van de spoorwegovergang ziet u het kantoor aan de linkerkant.

Uit de richting Nijmegen, Arnhem

Komende uit de richting Nijmegen, Arnhem, volg vanaf knooppunt Valburg de A15 naar Tiel, Rotterdam. Verlaat de snelweg bij afslag 37 – ‘Andelst. Aan het einde van de afslag rechtsaf richting Zetten. Na het passeren van de spoorwegovergang ziet u het kantoor aan de linkerkant.